Panna Cotta

Panna Cotta – tradičný taliansky dezert.  Jednoduchá, rýchla a chutná maškrta, po ktorom si oblížete všetky prsty. 🙂

Prísady:pannacotta

–   250 ml smotany na šľahanie

–   Cocozhi alebo káva

–   plátková želatína

Postup:

Smotanou vylejeme a dáme zohriať v hrnci. V nádobe s vlažnou vodou necháme napučať želatínu(2 plátky). Potom želatínu vložíme do hrnca so smotanou, pridáme Cocozhi (prípade kávu) a dobre rozmiešame. Chvíľu povaríme, avšak nesmie vrieť. Následne plníme do formičiek, necháme vychladnúť a dáme do chladničky stuhnúť. Panna Cottu môžeme ozdobiť a následne podávame.

– Dobrú chuť –

Ak sa Vám recept páčil, môžete mi napísať do komentára.

viac chutnej inšpirácie nájdete na fb stránke: Superfoods – Superjedlá – KLIKNITE SEM

+ ak ju podporíte lajkom, budem vďačný ?

pannacottakoncal1 pannacottadxn cotta pannacottakoncal2

Najnovšie články od Róbert Končal (zobraziť všetky)
Tento obsah bol zaradený v Superjedlá a označkovaný ako , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Zálohujte si trvalý odkaz.

2 reakcie na Panna Cotta

  1. Beáta povedal:

    Vyzera to super, urcite vyskusam 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *